Overzicht Marco Muis

Wie is Marco Muis 

Hoe ben ik gekomen tot waar ik nu ben?

35 jaar Arbeidsdeskundige, register- en letselschade-expert.

Sinds 1985 ben ik werkzaam in de letselschade branche. Ik ben niet mijn gehele loopbaan bezig geweest met één specifiek vakgebied. Ik ben registerexpert en arbeidsdeskundige. Vanuit deze vakgebieden houd ik mij bezig met letsel- en overlijdensschade regeling alsmede met schuldvraagonderzoek. Ik heb 20 jaar binnen dit werk opgetreden aan de kant van bijna alle verzekeraars in Nederland. Hierna ben ik als belangenbehartiger slachtoffers van letselschade gaan bijstaan. Inmiddels heb ik aan deze kant ruim 15 jaar ervaring opgedaan.

 

Door mijn arbeidsverleden aan beide kanten van de letselschade branche weet ik veel van de werkwijze en beleidslijnen van de meeste aansprakelijkheidsverzekeraars in Nederland.

Marco Muis close-up

Persoonlijke visie

Mijn opgedane ervaring en contacten hebben een positieve uitwerking in de dienstverlening ten behoeve van de slachtoffers/nabestaande(n) van een ongeval respectievelijk aan deze cliënten gelieerde instanties. Immers, de verzekeraarskant weet wat men aan Marco Muis heeft en andersom kan ik als geen ander inschatten op welke wijze een regelingsvoorstel haalbaar is


Uitgangspunt van mij blijft het ten behoeve van de cliënt realiseren van een pragmatische en een optimaal te bereiken regelingsresultaat binnen een minnelijk (buiten de rechter) traject van maximaal twee jaar na het ongeval. Dit resultaat wordt bij voorkeur bereikt vanuit een transparante houding naar beide kanten toe, hetgeen de regelingsmogelijkheden vergroot.

Bekend van onder andere:

"Letsel overhouden na een ongeval is verschrikkelijk. Ik wil dat mensen zich kunnen focussen op hun herstel"

Marco in de media

                          


Marco is geeft regelmatig interviews en is daardoor geregeld terug te vinden in media zoals: RTL Z, Wieringer Courant, NH Nieuws, Schade Magazine en Noordhollands Dagblad. Met alle ervaring die Marco in zijn 35 jaar heeft opgedaan wordt vaak naar zijn mening of visie gevraagd. 

Benieuwd naar wat ik voor je kan doen?

Ik ga voor het maximale resultaat binnen 2 jaar.

Letsel-expert Marco Muis